CloseFit

Premiumimplantat til utfordrerpris

CloseFit er Adin's mest moderne implantat, med konisk kobling og OsseoFix overflate. Her får du et bredt utvalg av størrelser for å løse de vanskeligste kirurgiske utfordringer - fra 5 mm diameter og helt ned til den revolusjonerende CloseFit UNP på 2,75 mm, markedets smaleste implantat. Implantatene er produsert i Titanium grade 23, det sterkeste av legeringene som er godkjent for bruk i implantater.

Systemet har vært på markedet i Norge i 8 år, med svært gode tilbakemeldinger.

Konisk kobling

CloseFit's koniske kobling gir svært god kontroll og god mulighet for justering av retning under innsettelse. I tillegg gir den en kobling som minimerer mikrobevegelser og gir svært god bakterietetthet.

OsseoFix overflate

CloseFit har en såkalt NWRBM (Non-Washed Resorbable Blast Media)-overflate. Titanoverflaten "sandblåses" med kalsiumfosfat, noe som i tillegg til å gi en overflatetopografi som er gunstig for osseointegrasjon, også etterlater kalsiumfosfat-partikler på overflaten som stimulerer benvekst. Se video som forklarer teknologien:

Les studier som dokumenterer effekten av overflaten her
Non-Washed Resorbable Blasting Media (NWRBM) on Titanium Surfaces could Enhance Osteogenic Properties of MSCs through Increase of miRNA-196a And VCAM1 - Gardin et al.

og her:

Biomechanical and Histologic Evaluation of Non-Washed Resorbable Blasting Media and Alumina-Blasted/Acid-Etched Surfaces - Coelho et al.

Stort utvalg av protetikk

Med Adin CloseFit kan du velge i et bredt sortiment av protetikk, både skruretinert og sementretinert, TiBase til CAD/CAM-bruk (inkludert Cerec), og selvfølgelig alt du trenger til både analoge og digitale avtrykk. Du finner også våre produkter i alle de store CAD-programmene.

Ta gjerne kontakt for mer info, eller logg inn/registrer deg for å se priser og bestille

Kontakt

Takk for din melding. Vi tar snarlig kontakt med deg.
Oops! Something went wrong while submitting the form.